En HomePod med touchscreen er måske snart på vej

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Apple har tilsyneladende en ny HomePod med touchscreen i støbeskeen. ifølge Ming-Chi Kuo, var den dog allerede rygtet til at udkomme i første halvår af 2024.

Rygtets troværdighed

Rygtets kronologi

Den anerkendte Apple-analytiker Mark Gurman nævnte allerede en HomePod med skærm og kamera helt tilbage i 2021.

Forsyningskædeanalytikeren Ming-Chi Kuo forudså i marts 2023 en HomePod med en 7″ skærm og nævnte første halvår af 2024 som en mulighed.

I oktober 2023 tweetede Apple-analytikeren og prototypespecialisten Kosutami om en kommende HomePod med en stor LCD-skærm på toppen. I december 2023 tweetede Kosutami yderligere informationer:

I juli 2024 var der kode i Apple software, som potentielt refererede til en ny HomePod.

Hvornår den nye HomePod med touchscreen udkommer er dog stadigvæk usikkert, da Ming-Chi Kuo’s forudsigelse om første halvdel af 2024 ikke holdte stik.

Apple Music og Podcasts som de første apps

HomePods operativsystem er baseret på tvOS, og ifølge kode i tvOS 17 tyder det på, at Apple Music og Apple Podcasts vil være blandt de første apps, der tilpasses den nye skærm.

Den nyeste version af HomePod indeholder i øjeblikket S7-chippen, som også findes i Apple Watch Series 7. Hvis der lanceres en HomePod med skærm i år, kunne den meget vel få S9-chippen.

Hvis dette holder stik, vil den sandsynligvis også få anden generations Ultra Wideband-chip, hvilket potentielt vil forbedre handoff-oplevelsen med andre enheder, der har den samme chip, såsom iPhone 15-modellerne, Apple Watch Series 9 og Ultra 2.

Siri på dansk blev tilgængelig på HomePod i foråret 2021.