iPad mini 7: Her er de rygtede farver og specifikationer

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

iPad mini 7 udkommer sandsynligvis i slutningen af 2024 og kommer derfor ikke til at lide samme skæbne som den udgåede iPhone mini-linje. Her er, hvad du kan forvente, ifølge de seneste rygter.

Rygtets troværdighed

Glæd dig til iPad mini 7 i disse farver

Apple udgav den aktuelle iPad mini helt tilbage i september 2021, som bl.a. var udstyret med A15 Bionic-chip, USB-C port og 5G-understøttelse på de cellulære modeller.

På trods af den lange ventetid, skal du ikke forvente, at iPad mini 7 bliver et stort spring. Forvent ikke engang et Apple event, da det sagtens kan ende med en udgivelse via pressemeddelelse.

iPad mini 7 kommer som minimum til at få den marginalt hurtigere A16 Bionic-chip, men den bedre A17 Pro-chip eller sågar en M-chip er også muligheder. Efter tre år vil A16 Bionic-chippen dog ikke kunne betegnes som andet end en kæmpe skuffelse.

iPad mini kommer igen til at sprudle af farver. Et rygte peger på disse: Space Gray, Starlight, Pink og Purple.

Læs også: iPad Air 6 release date og specifikationer – Ny 12,9″-model?

Farvel til “jelly scrolling”?

“Jelly scrolling” er et kendt problem med den nuværende model. iPad mini 7 er rygtet til at få skærmjusteringer, som reducerer effekten, hvor den ene side af skærmen opdateres hurtigere end den anden.

Eksempel på “Jelly scrolling”

Vi kan med nogenlunde sikkerhed konkludere, at iPad mini 7 kommer til at understøtte WiFi 6E og får Bluetooth 5.3. Dette er baseret på Apples nuværende produkter.

Den aktuelle model har et 12 MP-bagkamera med en blænde på ƒ/1.8 og et 12 MP-ultravidvinkelsfrontkamera med en blænde på ƒ/2.4. Der kommer helt sikkert opgraderinger til kameraet, selvom de er uklare på dette tidspunkt.

Hvis du forventer disse ting, bliver du skuffet

iPad Pro-serien får sandsynligvis en OLED-opgradering til foråret, men forvent ikke det samme for iPad mini 7.

ProMotion, hvor skærmen har en opdateringshastighed op til 120 hz, forbliver sandsynligvis stadigvæk en Pro-feature, og en foldbar model er også usandsynlig.

Læs også: Apple Pencil 3 overblik: Tag farveprøver fra virkeligheden?

Release date

Det er svært at finde et mønster i release dates, da iPad mini udkommer lidt hulter til bulter. Ming-Chi Kuo’s bud på slutningen af 2024 er det mest realistiske.

Model Release date
iPad mini 1 2. november 2012
iPad mini 2 12. november 2013
iPad mini 3 22. oktober 2014
iPad mini 4 9. september 2015
iPad mini 5 18. marts 2019
iPad mini 6 24. september 2021