WWDC 2024: Alt du kan forvente lanceret i år

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Apple har løftet sløret for World Wide Developer Conference (WWDC) 2024, som starter den 10. juni og slutter d. 14. juni. Her er, hvad du kan forvente.

Rygtets troværdighed

Chancen for, at Mac Studio med M3 Max og M3 Ultra udkommer.

Operativsystemerne er i fokus

WWDC 2024 er primært et event, hvor årets nye operativsystemer annonceres, men forvent også enkelte produktlanceringer.

WWDC er hovedsageligt et virtuelt event, men med et begrænset antal inviterede gæster på stedet. I år kan du bl.a. forvente iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, tvOS 18 og watchOS 11.

Jeg tror også, der måske kommer en curveball i form af visionOS 2. Altså næste generation af operativsystemet til Apple Vision Pro.

Kæmpe iOS-opgradering og Mac Studio med M3 Max og M3 Ultra

iOS 18 kommer muligvis til at være en af de største iOS-opdateringer nogensinde med kæmpe forbedringer til Siri og måske endda et helt nyt design i stil med visionOS.

visionOS (operativsystemet bag Apple Vision Pro). Pressefoto af Apple.

Det eneste troværdige rygte vedr. produktlanceringer til WWDC 2024 er Mac Studio, som sandsynligvis får en opgradering med M3 Max og M3 Ultra chips.

Læs også: Mac Studio M3 Ultra og M3 Max udkommer måske i juni 2024