AirPods Pro 3: En mulig erstatning til høreapparatet?

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Ifølge de seneste rygter, er Apple igang med at udvikle AirPods Pro 3, som forventes at udkomme i september 2025.

Rygtets troværdighed

Kommer AirPods Pro 3 til at konkurrere med høreapparater?

Apple satser tilsyneladende stort på hørelsessundhed og er bl.a. ved at udvikle en høretest, som er baseret på lydafspilninger.

Denne høretest ville så kunne drage indledende konklusioner om brugerens hørelse, som så evt. kan danne grundlag for et besøg hos lægen.

Hvis dette viser sig at være sandt, så bevæger AirPods Pro 3 sig over i høreapparaters territorie og åbner sig selv op for et helt nyt marked.

Ifølge Mark Gurman arbejder Apple også på en funktion, der booster lyden af samtaler og samtidig begrænser mængden af baggrundsstøj.

Måling af kropstemperatur

Apple tester angiveligt en indlejret kropstemperatursensor i AirPods. Sådan en funktion vil med al sandsynlighed først komme til Pro-serien, og AirPods Pro 3 er den oplagte kandidat.

De nyeste Apple Watch-modeller har også en kropstemperatursensor, men det er meget mere pålideligt at måle kropstemperaturen via øret end med håndleddet.

Styring med gestikulationer

Mand med AirPods, der smiler.

Apple indgav et patent i 2020 for sensorer, der er i stand til at genkende gestikulationer i brugerens ansigt. Dette vil i teorien gøre det muligt at kontrollere AirPods Pro 3 med et smil.

Lydkvaliteten får også et boost

Det er realistisk, at AirPods Pro 3 får en ny H3-chip, og derfor også forbedringer til lydkvalitet og aktiv støjreduktion.

Springet fra AirPods Pro 1 (H1-chip) til AirPods Pro 2 (H2-chip) gav også markante forbedringer i lydkvaliteten samt dobbelt så kraftig aktiv støjreduktion.

AirPods Pro 3 kommer måske også til at have funktioner tilknyttet Apples nye AR/VR-headset Apple Vision Pro.

AirPods Pro 2 med USB-C-etui er allerede designet til at kunne parre med Apple Vision Pro og afspille lossless-lyd, og derfor er yderligere features relateret til Apples AR/VR-debut ikke utænkelige.

AirPods Pro 3 er rygtet til 2025 release. Da Apple plejer at koordinere iPhone og AirPods releases, er det ikke usandsynligt, at AirPods Pro 3 udkommer i september 2025 sammen med iPhone 17.

Hvornår kommer AirPods Pro 3?

AirPods Pro 3 forventes først at udkomme til september, 2025.

Hvornår kommer de nye AirPods Pro ud?

De næste AirPods Pro udkommer sandsynligvis i september, 2025.