Apple rygter

  • Indlæser aktiekurs...

Om Apple rygter

Siden Apple Inc. blev stiftet i 1976 har spekulationer, insiderlæk og analytiske udtalelser været med til at skabe en konstant strøm af Apple rygter. De mest ikoniske Apple rygter var dem, der lækkede den første iPhone før release i 2007.

I dag er industrien for Apple rygter meget velorganiseret, hvor garvede figurer som Mark Gurmans og Ming-Chi Kuos udtalelser på det sociale medie X når ud til millioner af læsere. Disse kendte ansigter får bl.a. deres tips fra insiders i Apple og Apples underleverandører, som leverer ikke-offentliggjorte oplysninger.

Apple rygter er ikke kun interessante for entusiaster, men også investorer, der prøver at opnå en fordel på markedet. Apple rygter kan dog i værste fald medføre urealistiske forventninger og har potentialet til at skabe kursudsving til stor pine for store Apple-investorer såvel som private Apple-investorer. Samtidig kan de føre til utilfredse fans, der måske havde forventet lidt mere af den kommende iPhone.

Hos Aeblenyt.dk har vi implementeret en troværdighedsscore for hvert rygte. Den er et udtryk for vores holdning til rygtets troværdighed og er baseret på bl.a. rygtemagerens image, rygtemagerens egen overbevisning og hvor lang tid der er til release af det pågældende produkt. Der er dog altid et subjektivt element i vores troværdighedsscore.

Eksempel:

Rygtets troværdighed