M2 iPad Air 6 anmeldelse (sammenlignet med M1 iPad Air 5)

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Den største nyhed er, at M2 iPad Air nu både kan fås i en 11″- og 13″-udgave. Ellers er der mere eller mindre tale om en rutineopgradering på tværs af feltet.

iPad Air 6 er tilstrækkelig til de fleste

iPad Air er Apples midrange-serie, der lokker med premium features, men som stadigvæk holder lidt tilbage.

Nogle havde håbet på ProMotion-teknologi, som gør det muligt for skærmen at opdatere op til 120 gange i sekundet, men dette forbliver en Pro-feature. Det er også kun den nye M4 iPad Pro, som har fået en OLED-skærm.

Specifikationer13″ iPad Air (M2)11″ iPad Air (M2)iPad Air (M1)
FinishSpace grey, Stjerneskær, Lilla, BlåSpace grey, Stjerneskær, Lilla, BlåSpace grey, Stjerneskær, Lyserød, Lilla, Blå
Skærm13″11″10,9″
M-chipM2-chipM2-chipM1-chip
CPU8 kerner8 kerner8 kerner
GPU9 kerner9 kerner10 kerner
Neural Engine16 kerner16 kerner16 kerner
Bagkamera12 MP12 MP12 MP
ForsidekameraHorisontalt 12 MP med ultravidvinkelHorisontalt 12 MP med ultravidvinkel12 MP med ultravidvinkel
WiFi6E6E6
Lagerplads128GB-1TB128GB-1TB64-256GB

iPad Air M1 vs. M2. Disse forskelle skal du være opmærksom på

Pengene værd?

Min vurdering af, om det er værd at opgradere fra iPad Air M1 til M2.

Der er flere væsentlige forskelle imellem iPad Air 5 og iPad Air 6 med henholdsvis M1- og M2-chip.

Hvis du plejer at købe standardudgaven, kan du glæde dig over, at M2 iPad Air starter på 128 GB i modsætning til 64 GB for M1-varianten.

M2 iPad Air minder en del om forgængeren i designet og farverne, men nu er frontkameraet flyttet til det horisontale led.

De forskellige farver, som iPad Air 6 er udkommet i.

M2-chippen i iPad Air 6 er stadigvæk en superkraftig processor. Den findes nemlig også i Apple Vision Pro og er 50 % hurtigere end M1-chippen, ifølge Apple.

Du vil også opleve forbedrede internethastigheder med WiFi 6E i M2 iPad Air sammenlignet med WiFi 6 i M1 iPad Air.

Du skal dog være opmærksom på tilbehøret. Den nyeste model understøtter kun Apple Pencil Pro og Apple Pencil (USB-C), imens M1-versionen understøtter Apple Pencil 2 og Apple Pencil (USB-C).

Den mest nævneværdige forskel er, som sagt, den nye 13″-model, som kommer til at være perfekt for bl.a. grafikere, der gerne vil spare lidt penge ift. iPad Pro.

Hvis du har en ældre iPad, så kan M2 iPad Air måske godt give mening, men der er sket for lidt med iPad’en i lang tid til, at man behøver opdatere ofte. iPadOS forbliver den største begrænsende faktor.