iPad 11. generation (2024) – Alt hvad du kan forvente

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Der kom ikke nogen opdatering af den klassiske iPad i 2023, men nu tyder det på, at iPad 11. generation er på vej inden for få måneder. Her er, hvad du kan forvente.

Rygtets troværdighed

Hvornår udkommer iPad 11?

Ud fra historiske trends, burde iPad 11 være udkommet i efteråret 2023, men den udeblev. Nu tyder det på, at iPad 11 udkommer i september eller oktober 2024.

Læs også: iPad Air 6 release date og specifikationer – Ny 12,9″-model?

Mulige specifikationer

Selvom vi ikke kender til de fleste detaljer vedr. iPad 11 endnu, skal du ikke forvente det helt store spring. Det her er Apples billigste iPad-linje, som sjældent får de store opdateringer fra år til år. Springet fra iPad 9 til 10 var dog væsentligt, men det gik hånd i hånd med en markant prisstigning.

Den nuværende iPad 10. generation har A14-chippen. I den næste model er A15-chippen eller A16-chippen de oplagte kandidater.

Den sidste opdatering af den klassiske iPad-linje betød et spring fra 10,2″ til 10,9″ skærm, men forvent ikke den store ændring i skærmstørrelse denne gang. Denne forøgning var primært et resultat af mindre bezels (rammen omkring skærmen).

Apple lancerede for nylig Apple Pencil USB-C, som kommer til at være kompatibel med iPad 11. generation, der med al sandsynlighed også får en USB-C port ligesom forgængeren. Forvent dog ikke, at den nyeste Apple Pencil Pro kommer til at være kompatibel.

Den billigste iPad 11. generation kommer sandsynligvis til at have 64 GB lagerplads. 32 GB var standarden helt fra iPad 5. generation til og med iPad 8. generation. Ud fra disse trends er det derfor mindre sandsynligt, at den næste model kommer til at starte på 128 GB.

Læs også: iPad Air og Pro sammenligning – Vær OBS på disse forskelle!

Hvad kommer iPad 11. generation til at koste?

Den billigste iPad 9. generation kostede 2.855 kr. ved udgivelsestidspunktet på apple.dk. Til sammenligning kostede iPad 10. generation 4.499 kr., men er i dag sat ned til 3.299 kr.

Den næste model kommer sandsynligvis til at koste nogenlunde det samme som iPad 10. generation på udgivelsestidspunktet, men efter nogle måneder vil du selvfølgelig kunne spare penge hos tredjepartsbutikker.

Læs også: iPad mini 7: Se rygtede specifikationer og release date

Hvornår udkommer iPad 11?

iPad 11 udkommer sandsynligvis i september eller oktober 2024.

Hvad kommer iPad 11 til at koste?

iPad 11 kommer sandsynligvis til at koste i omegnen af 4.499 kr. ligesom iPad 10.

Hvornår kommer den nye iPad ud?

Den næste iPad udkommer sandsynligvis i september eller oktober 2024.