AirTag 2: Her er alt, vi ved på nuværende tidspunkt

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Hvis du glæder dig til at opgradere dine AirTags, så kommer du sandsynligvis til at vente lidt længere endnu. AirTag 2 udkommer først i starten af 2025, ifølge Ming-Chi Kuo.

Rygtets troværdighed

Min vurdering af chancen for AirTag 2 udgivelse i 2025.

AirTag 2 skulle måske have været udgivet tidligere

AirTag er Apples sporingsenhed til at holde styr på nøgler, pung, kufferter etc. Den første AirTag udkom i 2021 og har siden da været en kilde til en lang række kontroverser.

Den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo forudså tidligere, at AirTag 2 ville udkomme i slutningen af 2024 eller starten af 2025, men han påstår nu, at der har været forsinkelser. Derfor er en release date i 2024 mere og mere usandsynlig.

Mark Gurman, som er en af de mest anerkendte analytikere i branchen, tror heller ikke, vi får at se AirTag 2 i 2024.

Her er de rygtede AirTag 2 specifikationer

AirTag 2 kommer muligvis til at arve 2. generation Ultra Wideband-chippen, som også findes i iPhone 15-modellerne. Dette kommer til at gøre sporingen langt mere præcis.

Der er generel enighed om, at AirTag 2 kommer til at beholde det samme designformat som forgængeren, og at Apples næste sporingsenhed heller ikke kommer til at få et genopladeligt batteri.

Derudover kommer AirTag 2 måske til at understøtte 3D-elementer, men hvad det betyder i praksis, er stadigvæk usikkert. Et rygte er, at AirTag 2 muligvis får synergier med det kommende Apple Vision Pro headset.

AirTag kontroverser gennem tiderne

Retsbygning i Washington, USA

AirTag har ikke været en dans på roser for Apple. Der er anlagt flere søgsmål mod den amerikanske tech-gigant på baggrund af misbrug til stalking. Et landsdækkende gruppesøgsmål blev indgivet i USA i december 2022, hvor der blev hævdet, at AirTags er blevet “stalkeres og overgrebspersoners foretrukne våben”.

Et andet gruppesøgsmål hævdede, at misbrug af AirTags havde ført til “flere mord”​.

Der er rapporteret mindst 150 tilfælde, hvor AirTags blev brugt til at stalke kvinder i USA i april 2022 og otte måneder bagud.

Hvornår kommer de nye AirTags ud

De næste AirTags udkommer sandsynligvis i starten af 2025, ifølge de seneste rygter.