Statistik: Kæmpe dansk efterspørgsel på Apple Vision Pro

Apple Vision Pro er stadig i hype-fasen. Der udgives hver dag utallige artikler og videoer, som udforsker grænserne og mulighederne med Apple Vision. Dette har også sat sit præg på danskernes købevillighed.

Undersøgelsen

Regner du med at købe Apple Vision Pro?

  • Nej (59%, 133 Stemmer)
  • Ja (30%, 68 Stemmer)
  • Ved ikke (11%, 26 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 227

Indlæser ... Indlæser ...

Det var muligt at stemme fra d. 1. til 10. februar 2024.

Undersøgelsen er en simpel afstemning på Aeblenyt.dk og har sine begrænsninger. Pga. mediets fokus vil denne afstemning næppe afspejle den alm. befolknings attitude, men derimod en mere Apple-entusiastisk målgruppe.

Det er alligevel værd at bemærke, at hele 30 % føler sig parate til at bruge noget, der minder om 30.000 kr. for et AR/VR-headset. Og derudover 11 %, som stadig grubler over det.

Læs også: Apple Vision Pro overblik: Så meget bliver prisen i Danmark!

Apple Vision Pro vækker følelser

Disse tal er langt højere, end jeg havde forventet. Det er for mig en indikation på, at folk ikke bare ser Apple Vision Pro som endnu et AR- eller VR-headset, men som noget helt unikt.

Apple Vision Pro er langt fra perfekt. Det er fyldt med alle de quirks, som man forventer af en 1. udgave. Men jeg tror, at folk kan se forbi dette.

Der er et eller andet magisk over Apple Vision Pro, som ikke kan sammenlignes med en RAM-opgradering i en MacBook eller et forbedret kamera i en iPhone.

Det, at man kan genleve de bedste minder i 3D, man kan opleve dinosaurerne tæt på eller sågar se film på et gigantisk lærred midt ude i skoven, er noget, som vækker følelser.

Tak til alle jer, der har stemt!

Læs også: Apple Vision Pro anmeldelse: Disse 9 funktioner er ren magi

Følg Aeblenyt.dk på sociale medier

Letfordøjelige Apple-nyheder på dit foretrukne sociale medie.