Så dyrt bliver det at opgradere Apple Vision Pro!

Vi har længe vidst, at Apple Vision Pro-basismodellen kom til at koste 3.499 USD i USA, men nu ved vi også, hvor meget det koster at opgradere.

Lagerplads

Priserne er offentliggjort på apple.com, og Apple har tilsyneladende en anden holdning end resten af verden til, hvor meget lagerplads skal koste.

Basisversionen er udstyret med beskedne 256 GB lagerplads, som man typisk vil forvente i en Windows-bærbar til 3.000 kr.

Hvis du vil gå skridtet op til 512 GB, skal du af med 200 USD ekstra. Og hvis du vil gå fra 256 GB til 1 TB, skal du af med 400 USD ekstra.

Regner du med at købe Apple Vision Pro?

  • Nej (59%, 133 Stemmer)
  • Ja (30%, 68 Stemmer)
  • Ved ikke (11%, 26 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 227

Indlæser ... Indlæser ...

Hvad med i Danmark?

Du kan godt regne med at multiplicere de amerikanske priser med næsten 10. Så har du en idé om de danske priser inkl. moms.

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at Apple scorer kassen på opgraderinger af lagerplads, hukommelse etc. Mange på sociale medier havde dog håbet på, at basismodellen ville have lidt mere end 256 GB, nu når startprisen var så høj.

Læs også: Apple Vision Pro overblik: Så meget bliver prisen i Danmark!

Optiske indsatser

Ser du dårligt? Så skal du af med 99 USD for optiske indsatser med fast styrke eller 149 USD for optiske indsatser med recept.

AppleCare+

Når man har givet så mange penge for en Apple Vision Pro, vil man naturligvis gerne undgå en ulykke.

Hvis man vælger Apples premiumforsikring AppleCare+, så skal man af med 499 USD for 2 års dækning eller 24,99 USD per måned.

Følg Aeblenyt.dk på sociale medier

Letfordøjelige Apple-nyheder på dit foretrukne sociale medie.