Nej, der kommer ikke en 27″ iMac, men måske en 30″ version!

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Mange danskere med en Intel-baseret 27″ iMac har ventet længe på en Apple Silicon-opdatering i samme størrelsesklasse. 24″ iMac-linjen lever i bedste velgående, og måske er der en 30″ iMac på vej.

Rygtets troværdighed

Chancen for, at der ikke kommer en 27″ iMac.

Fra Apples egen mund

Selvom folk har ventet i årevis på en 27″ iMac, lader det dog ikke til, at tålmodighed giver pote. The Verge har været i kontakt med en PR-repræsentant fra Apple, som eksplicit har fortalt, at der ikke kommer en ny 27″ iMac.

Hvis det ikke var nok, så har den anerkendte analytiker Ming-Chu Kuo heller ikke kommenteret på en iMac 27″ i lang tid, men Mark Gurman troede dog stadigvæk på muligheden for nylig.

Det tyder derimod på, at der måske kommer en endnu større 30″ iMac i 2025 eller senere! Jeg anbefaler dog ikke at vente, da rygtet og en potentiel release date begge er meget usikre.

Læs også: Anmeldelse: MacBook Pro med M3, M3 Pro eller M3 Max?

Alternativer til iMac 27″

Apple foreslår i stedet for, at man køber en Mac mini eller Mac Studio med et Apple Studio Display for at få 27″-oplevelsen – en løsning, der er markant dyrere.

Alternativt kan man vælge en anden 5K-skærm f.eks. fra Samsung ViewFinity eller LG UltraFine. Der er dog mange penge at spare ved at vælge en 4K-skærm i stedet for.

Læs også: Mac Studio med M3 Ultra udkommer måske i juni 2024

Kommer der en 27″ iMac i 2024?

Nej, der kommer ingen iMac på 27″ i 2024 eller nogensinde. Apple har nedlagt produktlinjen.