Hvornår kommer den næste Mac Studio og Mac Pro? Tjek her!

Har du brug for den helt store maskine? Så kommer du desværre til at vente lidt endnu, hvis du venter på den næste Mac Studio eller Mac Pro.

Rygtets troværdighed

Forventes først i midten af 2025

Ifølge de seneste rygter, så udkommer den næste Mac Studio og Mac Pro først i midten af 2025. Jeg forventer, at det rammer sammen med det årlige WWDC-event, som plejer at blive afholdt i juni.

WWDC (Worldwide Developers Conference) er et Apple-event med fokus på software og med udviklere som målgruppen. Det er bl.a. dér, at den næste iOS-version annonceres. På trods af dette annoncerer Apple også regelmæssigt nye produkter til WWDC.

Apple pressefoto fra det WWDC-eventet i 2023.
Pressefoto af Apples CEO, Tim Cook, fra WWDC i 2023, hvor Apple Vision Pro også blev annonceret.

Forventede specifikationer

Mac Studio plejer at udkomme i en Max- og Ultra-model, der beskriver chippens størrelse og ydeevne. Jeg ser ingen grund til, at denne trend stopper.

Derudover peger rygter også på en Mac Studio i en Space Black-farve i samme stil som MacBook Pro med M3-chips. Denne farve vil sandsynligvis erstatte Space Grey, så der stadigvæk vil være en variant i sølv.

Hvis de næste maskiner først udkommer medio 2025, får de sandsynligvis varianter af M5-chippen. De fleste andre Macs forventes at blive opdateret med M4-chips inden udgangen af 2024.

Læs også: M4 MacBook Air: Alt om den næste MacBook Air!

FAQ

Hvornår kommer den nye Mac Studio?

Den næste Mac Studio udkommer sandsynligvis i midten af 2025.

Hvornår udkommer den næste Mac Pro?

Den næste Mac Pro er rygtet til at udkomme i midten af 2025.