Stream Apple TV+ med Chromecast – Sådan gør du

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Har du ikke et Apple TV, men vil du gerne se serier som Constellation, Masters of the Air og Ted Lasso fra Apple TV+ over din Chromecast? Så læs med her!

Opsummering

  • Hvis du har en Chromecast med Google TV eller et smart TV med Google TV, kan du downloade Apple TV+ appen og streame direkte fra den.
  • Hvis du har en Chromecast eller Chromecast Ultra, kan du ikke caste selve appen Apple TV+, men du kan caste Apple TV+ fra Chrome-browseren på din PC eller Mac.
  • Afspil en video i Chrome. Klik på “Gem og del” og derefter “Cast” i menuen. Vælg din Chromecast.

Trin for trin – Sådan caster du Apple TV+ via Chrome på PC og Mac

Google Chrome på stor skærm

1. Sørg for, at din Chromecast er tændt og forbundet til dit TV og det samme Wi-Fi-netværk, som den PC eller Mac, du vil afspille fra.

2. Gå til Apple TV+ siden i Chrome på din PC eller Mac, klik på “Stream nu” og derefter “Log ind”.

3. Indtast dit Apple ID og adgangskode.

4. Få evt. en totrinskode, og indtast den.

5. Afspil dit favoritshow, hvis du allerede abonnerer på Apple TV+.

6. Klik på menuikonet i Chrome (tre lodrette prikker).

7. Klik på “Gem og del” og derefter “Cast”.

Sådan finder du din Chromecast i browseren Chrome.

8. I Cast-fanen skal du klikke på din Chromecast-enhed, f.eks. “Hyggestue”.

Sådan ser det ud, når du skal vælge din Chromecast i browseren Chrome.

Hvis du har Google TV

Hvis du har en Chromecast med Google TV eller et smart-TV med Google TV, kan du installere Apple TV+ appen direkte på din enhed. I begge tilfælde er det derfor ikke nødvendigt at caste via browseren Chrome.

Chromecast med Google TV adskiller sig fra tidligere Chromecasts. Både den originale Chromecast og Chromecast Ultra er designet til at blive brugt sammen med en mediekilde som f.eks. en telefon, tablet eller computer, der trådløst sender video og lyd til Chromecasten.

Chromecast med Google TV ligner derfor andre streamingenheder, idet den kan køre apps samt streame video og lyd på egen hånd uden hjælp fra en telefon, tablet eller computer.

Fordelingen imellem streamingstjenesterne i Danmark
Apple TV+ har vundet en smule markedsandel i Danmark i 2023, men har stadigvæk langt op til de store streamingtjenester. Kilde: JustWatch

Læs også: Hvornår kommer der nyt Apple TV?