Apple Ring: Udviklingen af smart ringen accelereres kraftigt

Redaktionel integritet er kernenLæs mere i alle vores artikler. Artiklen indeholder affiliate links og/eller sponsorerede links, og derfor er artiklen en annonce, ifølge loven. Vi lader dog aldrig dette påvirke vores redaktionelle indhold.

Konkurrenten Samsung sælger allerede smarte ringe, og Apple kommer måske til at følge trop. Ifølge de seneste rygter, er udviklingen af Apple Ring nemlig justeret op i tempo.

Rygtets troværdighed

Chancen for at Apple Ring bliver til en realitet.

Primært en sundhedsgadget

Apple Ring, som i øvrigt er et uofficielt gæt på navnet, er ikke et nyt koncept. Faktisk har Apple indsendt de første patenter på ringen allerede i 2015.

Apple har også indgået en række patenter på smart ring-teknologi, som er relateret til VR og derved Apple Vision Pro.

Apple ring kommer potentielt til at give brugeren en masse helbredsdata, der synkroniseres med Sundhed-appen som f.eks. data om hjerterytmen, søvnstadier, aktiviteter og åndedræt.

Fordelen ved en Apple smart ring vs. Apple Watch

En smart ring har en række fordele over et smart ur. En smart ring er bl.a. mere diskret og behagelig og vil ikke være i vejen, når man benytter håndsledsbeskyttere.

En Apple smart ring kommer næppe til at have et display, og derfor vil den også forbruge markant mindre strøm, hvilket betyder længere batteritid.

Apple Watch er dog meget mere end et sportsur. Jeg forventer ikke, at Apple Ring kommer til at være en attraktiv løsning for dem med et Apple Watch – i hvert fald ikke med de rygtede features.

Apple Ring kan måske fungere som et billigere alternativ til dem, som bare vil have sportstracking uden alt det andet, og som ikke behøver live data. Men hvem ved, måske Apple har mere gemt i posen.

Læs også: Hvad kan et Apple Watch? Her er 9 praktiske funktioner

Apple Ring pris og release date

De dyreste smart ringe koster i dag omkring 300 USD, men hvis Apple ikke bliver de dyreste på markedet, kunne prisen blive markant lavere end for de billigere Apple Watches. Apple Ring kunne måske blive et “gateway drug” til Apple Watch.

Der er ikke noget konkret om release date, og det tyder ikke på, der er et endeligt produkt udviklet endnu.

Læs også: Apple Watch X: Det største redesign nogensinde